marchal wrinkle smoother website

Meer product-informatie

Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om er jong en aantrekkelijk uit te zien! Of u nu naar een feestje gaat of gewoon de hele dag wilt stralen: met Marchal® Wrinkle Smoother zijn uw rimpels weg na 2 minuten gedurende 5 tot 8 uur! Diepe rimpels verminderen aanzienlijk. U zult merken dat u zich zekerder zult voelen.

Marchal® Wrinkle Smoother is een Nederlands product met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bentoniet is de basis van onze gel die volgens een doordachte formule wordt samengesteld. De fantastische verjongende werking van bentoniet is door ons laboratorium ontdekt: een unieke uitvinding!

Met Marchal® Wrinkle Smoother ziet u er zo 10 jaar jonger én stralend uit! Bespaar u de angst en hoge kosten van tijdelijk werkende inspuitingen of behandelingen. Ook geschikt voor de mannelijke huid. Door de effectieve formule van Marchal® Wrinkle Smoother werkt de gel snel en is deze zeer effectief. Bij éénmalig gebruik ervaart u de werking al na 2 minuten.

Marchal® Wrinkle Smoother kan gebruikt worden in combinatie met een dagcrème en met make-up. De gel is veilig voor de huid, geschikt voor ieder huidype en zuinig in gebruik. Dit product is dermatologisch getest en niet op dieren getest. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen. De gel bevat geen parabenen en parfum.
 

Gebruiksaanwijzing

 

  1. SCHUD HET FLESJE GOED VOOR GEBRUIK.
  2. Breng met een vingertop heel zacht een zeer dun laagje aan OP de huid. Raak de huid nauwelijks aan. Niet in de huid wrijven!
  3. Beweeg het gezicht niet gedurende de indroogtijd (2-3 minuten). Niet lachen en praten.
  4. De huid spant zich - dit voelt u ook - gedurende 8-10 uur, afhankelijk van de structuur van uw huid en de frequentie van het gebruik.
Breng eerst uw dagcreme, oogcreme en/of make-up aan en daarna Marchal® Wrinkle Smoother. In een enkel geval is het beter om de make-up of foundation over de gel heen aan te brengen (zeer voorzichtig). Omdat iedere make-up weer anders is, kunt u ook met de volgorde experimenteren. Vraag het ons gerust indien u er niet uit komt!
  • U kunt de gel zo vaak gebruiken als u wilt.
  • Indien u te veel gel hebt gebruikt kunnen er schilfers ontstaan. Even schoonmaken met water, laten drogen en de gel opnieuw aanbrengen.
  • De gel is speciaal ontworpen voor de delicate huid rond de ogen, maar kan ook voor andere delen van het gezicht en in de hals worden gebruikt.
  • De gel is zeer lang houdbaar. Indien u het flesje lange tijd niet heeft gebruikt, kan er enige klontvorming ontstaan. Dit is niet schadelijk voor de werking. U dient het flesje voor u het gaat gebruiken dan eerst even extra goed te schudden. Eventueel kunt u een druppel water toevoegen.
  • Bij incidenteel gebruik werkt de anti-rimpelgel ongeveer 5 tot 8 uur. Indien u het regelmatig (dagelijks) gebruikt, kan dit oplopen tot 8 á 10 uur.

Herstellende werking

Bij het ouder worden slijt de huid op een gegeven moment sneller dan dat deze herstelt. De hoogwaardige ingrediënten in Marchal® Wrinkle Smoother zorgen voor een dun beschermend bufferlaagje (membraan) op de huid. Hierdoor krijgt het onderhuidweefsel de kans om zich te herstellen waardoor rimpels minder diep worden en de huid verstevigd wordt. De basis van Marchal® Wrinkle Smoother bestaat uit veredelde klei die revitaliserende eigenschappen bezit. De speciale samenstelling van de ingrediënten en hun onderlinge reacties zorgen voor de unieke werking van Marchal® Wrinkle Smoother; geen enkele andere crème is wat betreft werking en resultaat vergelijkbaar met ons product.