Marchal Wrinkle Smoother

 
 

Instant Eye Lift


Marchal® Wrinkle Smoother is een instant anti-rimpelgel. De gel werkt direct: al na 2 minuten heeft u een zichtbaar verjongde uitstraling. Marchal verzorgt bovendien uw huid. Uw huid wordt verstevigd en beschermd tegen invloeden van buiten.

Marchal® Wrinkle Smoother:
- werkt na 2 minuten
- werkt 5-8 uur
- is 100% natuurlijk
- voelt comfortabel aan
- is onzichtbaar op de huid
- is gemakkelijk te combineren met make-up
- 6 ml, voldoende voor ca. 4-5 weken bij dagelijks gebruik

Voor Marchal® Wrinkle Smoother worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt. Er is bewust gekozen voor een eenvoudige samenstelling, zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Marchal® Wrinkle Smoother is dan ook zeer huidvriendelijk en geschikt voor ieder huidtype, ook voor de gevoelige huid. Dagelijks gebruik kan zorgen voor een permanent minder gerimpelde huid.
Marchal® Wrinkle Smoother is speciaal ontworpen voor de delicate huid rond de ogen, de mond en de hals, maar kan ook voor andere delen van het gezicht worden gebruikt. Dankzij het directe resultaat is het uitermate geschikt voor een avondje uit, een feestje of een andere gelegenheid waarbij u er graag jong uit wilt zien.

Effectieve formule

 

Door de effectieve formule van Marchal® Wrinkle Smoother werkt de gel snel en is deze zeer effectief. Bij éénmalig gebruik ervaart u de werking al na 2 minuten.

Bij het ouder worden slijt de huid op een gegeven moment sneller dan dat deze herstelt. De hoogwaardige ingrediënten in Marchal® Wrinkle Smoother zorgen voor een dun beschermend bufferlaagje (membraan) op de huid. Hierdoor krijgt het onderhuidweefsel de kans om zich te herstellen waardoor rimpels minder diep worden en de huid verstevigd wordt. De basis van Marchal® Wrinkle Smoother bestaat uit veredelde klei die revitaliserende eigenschappen bezit. De speciale samenstelling van de ingrediënten en hun onderlinge reacties zorgen voor de unieke werking van Marchal® Wrinkle Smoother; geen enkele andere crème is wat betreft werking en resultaat vergelijkbaar met ons product.

Bij incidenteel gebruik werkt de anti-rimpelgel ongeveer 5 tot 8 uur. Indien u het regelmatig (dagelijks) gebruikt, kan dit oplopen tot 8 á 10 uur; bij lichte rimpelvorming kan de huid zich zelfs permanent herstellen en kunnen rimpels helemaal verdwijnen.

Ons product is diverse malen getest door erkende onderzoeksbureaus. Uit een dermatologisch onderzoek met proefpersonen met uiteenlopende huidtypes bleek dat zich geen enkele allergische reactie of bijwerking voordeed. Een andere test laat zien dat Marchal® Wrinkle Smoother de huid zichtbaar gladder maakt.

Marchal® Wrinkle Smoother is uitsluitend bij ons verkrijgbaar en is niet in de winkel te koop. Het wordt rechtstreeks vanuit ons laboratorium in Hilversum geleverd zonder tussenkomst van de detailhandel. Daardoor betaalt u een eerlijke prijs voor een zeer effectief en uniek product.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Bentonite, Carboxymethyl, Hydroxyethylcellulose, Ethanolamine.

Marchal® Wrinkle Smoother kan gebruikt worden in combinatie met een dagcrème en met make-up. De gel is veilig voor de huid, geschikt voor ieder huidype en zuinig in gebruik. Dit product is dermatologisch getest en niet op dieren getest. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen. De gel bevat geen parabenen en parfum.
 

Gebruiksaanwijzing

 
  1. SCHUD HET FLESJE GOED VOOR GEBRUIK.
  2. Breng met een vingertop heel zacht een zeer dun laagje aan OP de huid. Raak de huid nauwelijks aan. Niet in de huid wrijven!
  3. Beweeg het gezicht niet gedurende de indroogtijd (2-3 minuten). Niet lachen en praten.
  4. De huid spant zich - dit voelt u ook - gedurende 8-10 uur, afhankelijk van de structuur van uw huid en de frequentie van het gebruik.
Breng eerst uw dagcreme, oogcreme en/of make-up aan en daarna Marchal® Wrinkle Smoother. In een enkel geval is het beter om de make-up of foundation over de gel heen aan te brengen (zeer voorzichtig). Omdat iedere make-up weer anders is, kunt u ook met de volgorde experimenteren. Vraag het ons gerust indien u er niet uit komt!
  • U kunt de gel zo vaak gebruiken als u wilt.
  • Indien u te veel gel hebt gebruikt kunnen er schilfers ontstaan. Even schoonmaken met water, laten drogen en de gel opnieuw aanbrengen.
  • De gel is speciaal ontworpen voor de delicate huid rond de ogen, maar kan ook voor andere delen van het gezicht en in de hals worden gebruikt.
  • De gel is zeer lang houdbaar. Indien u het flesje lange tijd niet heeft gebruikt, kan er enige klontvorming ontstaan. Dit is niet schadelijk voor de werking. U dient het flesje voor u het gaat gebruiken dan eerst even extra goed te schudden. Eventueel kunt u een druppel water toevoegen.
  • Bij incidenteel gebruik werkt de anti-rimpelgel ongeveer 5 tot 8 uur. Indien u het regelmatig (dagelijks) gebruikt, kan dit oplopen tot 8 á 10 uur.

Samenvatting wetenschappelijke test:Wetenschappelijke Test Samenvatting