marchal wrinkle smoother website

Wat is het? / Bestel

 
Marchal Wrinkle Smoother
Marchal Wrinkle Smoother
InStock
21.95


 
Marchal® Wrinkle Smoother is een exclusieve anti-rimpelgel. De gel werkt direct: al na 2 minuten heeft u een zichtbaar verjongde uitstraling. Marchal® Wrinkle Smoother verzorgt bovendien uw huid. Uw huid wordt verstevigd en beschermd tegen invloeden van buiten.

Marchal® Wrinkle Smoother:
- werkt na 2 minuten
- werkt 5-8 uur
- is 100% natuurlijk
- voelt comfortabel aan
- is onzichtbaar op de huid
- is gemakkelijk te combineren met make-up
- 6 ml, voldoende voor ca. 4-5 weken bij dagelijks gebruik

Voor Marchal® Wrinkle Smoother worden uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebruikt. Er is bewust gekozen voor een eenvoudige samenstelling, zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Marchal® Wrinkle Smoother is dan ook zeer huidvriendelijk en geschikt voor ieder huidtype, ook voor de gevoelige huid. Dagelijks gebruik kan zorgen voor een permanent minder gerimpelde huid.
Marchal® Wrinkle Smoother is speciaal ontworpen voor de delicate huid rond de ogen, de mond en de hals, maar kan ook voor andere delen van het gezicht worden gebruikt. Dankzij het directe resultaat is het uitermate geschikt voor een avondje uit, een feestje of een andere gelegenheid waarbij u er graag jong uit wilt zien.

Ons product is diverse malen getest door erkende onderzoeksbureaus. Uit een dermatologisch onderzoek met proefpersonen met uiteenlopende huidtypes bleek dat zich geen enkele allergische reactie of bijwerking voordeed. Een andere test laat zien dat Marchal® Wrinkle Smoother de huid zichtbaar gladder maakt.

Marchal® Wrinkle Smoother is uitsluitend bij ons verkrijgbaar en is niet in de winkel te koop. Het wordt rechtstreeks vanuit ons laboratorium in Hilversum geleverd zonder tussenkomst van de detailhandel. Daardoor betaalt u een eerlijke prijs voor een zeer effectief en uniek product.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Bentonite, Carboxymethyl, Hydroxyethylcellulose, Ethanolamine.
Samenvatting wetenschappelijke test:
Wetenschappelijke Test Samenvatting