Verzenden en retourneren

Verzenden en verzendkosten

Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk, met een maximum van 2 werkdagen.
Voor de verzending binnen Nederland vragen wij een bijdrage van 3,50 EUR per bestelling. Uw bestelling wordt per brievenbuspost met Postnl verzonden. De verzendkosten voor andere landen bedragen 5,25 EUR per bestelling tot en met maximaal 3 artikelen (eveneens  per brievenbuspost).

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,50 per brievenbuspost, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien het product beschadigd aangekomen is of indien het een fabricagefout betreft, vergoeden wij ook de verzendkosten van het retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info [at] rimpelsweg.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info [at] rimpelsweg.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.


Betalen 

Dat kan bij ons op diverse manieren:

1. via iDeal of Bancontact
2. via een bank-overschrijving 

3. via creditcard

4. via Paypal

Wij zijn aangesloten bij betaalprovider Mollie.

Ons IBAN nummer is NL21 TRIO 0788 8545 85 t.n.v. Healthy Natural Products te Vleuten. BIC: TRIONL2U.