marchal wrinkle smoother website

Marchal Wrinkle Smoother

Marchal Wrinkle Smoother
21.95
InStock

Effectieve formule

Door de effectieve formule van Marchal® Wrinkle Smoother werkt de gel snel en is deze zeer effectief. Bij éénmalig gebruik ervaart u de werking al na 2 minuten.

Herstellende werking

Bij het ouder worden slijt de huid op een gegeven moment sneller dan dat deze herstelt. De hoogwaardige ingrediënten in Marchal® Wrinkle Smoother zorgen voor een dun beschermend bufferlaagje (membraan) op de huid. Hierdoor krijgt het onderhuidweefsel de kans om zich te herstellen waardoor rimpels minder diep worden en de huid verstevigd wordt. De basis van Marchal® Wrinkle Smoother bestaat uit veredelde klei die revitaliserende eigenschappen bezit. De speciale samenstelling van de ingrediënten en hun onderlinge reacties zorgen voor de unieke werking van Marchal® Wrinkle Smoother; geen enkele andere crème is wat betreft werking en resultaat vergelijkbaar met ons product.

Bij incidenteel gebruik werkt de anti-rimpelgel ongeveer 5 tot 8 uur. Indien u het regelmatig (dagelijks) gebruikt, kan dit oplopen tot 8 á 10 uur; bij lichte rimpelvorming kan de huid zich zelfs permanent herstellen en kunnen rimpels helemaal verdwijnen.


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Spiegeldoosje€ 2.00


Schrijf een reactie